Ladda med rätt kosttillskott
 

Första gången du tänkte springa trathlon? Det kan vara knepigt att veta hur man ska ladda inför ett stort lopp, men vi kommer här med lite handfasta tips om hur du kan ladda kroppen och sinnet för att lyckas få bra resultat i Stockholm Triathlon! Börja med att förse kroppen med den näring som behövs för att orka bygga muskler, och anmäl dig till några andra triathlon som sker innan Stockholms.

Ett populärt sätt att komma igång är genom att ta kosttillskott med näringsämnen som ska vara bra för kroppen. VitaePro har bra med D-vitamin i sina kosttillskott och de lanserar nu Vitaepro Plus som dessutom innehåller det livsnödvändiga b12. Det är Sveriges mest sålda kosttillskott och inenhåller även Omega 3 som bidrar till att bibehålla hjärtats funktion. Dessutom har de en rätt kul reklam:

Träna musklerna

När du tränar musklerna kan det hända att man får ledvärk. Då kan det vara bra om man går på en professionell muskelmassage. Ett annat smart sätt att ladda inför triathlon är genom att träna på en annan triathlon. Att träna musklerna handlar också om att träna muskelminnet och träna på kombinationen av de grenar som triathlon har. Eftersom Stockholms triathlon är med i den officiella världsomspännande triathlongruppen vill man kanske göra extra bra ifrån sig på den, medan man kan öva genom att åka runt i Sverige på övriga! Vilken skulle du välja? Malmö, Hörvik eller kanske Eckern? Passa på att ta med familjen och gör en liten semester i Sverige när du ändå ska resa.

Komihåg att inte ta ut din egen förmåga och satsa bara på att tävla mot dig själv. Det är många som springer triathlon och det viktigaste för de flesta som springer är bara att ha gjort det, eftersom det är en vinst i sig att man antagit utmaningen. Det tycker vi i alla fall!